Waarom professionals voor HERGEN kiezen

HERGEN is dé oplossing bij complexe haar- en hoofdhuidproblemen. De producten verwennen zowel het haar als de hoofdhuid.

hergen

HERGEN creëerde verschillende productlijnen, elk met hun specifieke eigenschappen en ingrediënten. Daardoor kunnen kappers elk haar- en hoofdhuidprobleem gericht oplossen, zodat iedere klant gelukkig met gezond haar vertrekt. Een behandeling op maat van elke klant, dat is de grootste troef van HERGEN.

Je klanten wanen zich in een wellness 

Je kunt je hoofdhuid volledig behandelen, net zoals je een gezichtsbehandeling laat doen bij een schoonheidssalon. Dat kan met kuren van scrub, dieptereinigingen , maskers en olie-extracten. Dit ligt aan de basis voor het welzijn van het haar.

De blauwe lijn: herstelt droog en beschadigd haar 

De blauwe lijn is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te herstellen. De conditie van het haar kan verslechtert zijn door onder andere veel warmtebehandelingen (stijltang, föhns etc.) of chemische behandelingen (kleuren, permanenten). Het doel is om het haar volume, elasticiteit en glans terug te geven. Om dit doel te bereiken, worden verschillende natuurlijke proteïnen en aminozuren gebruikt. 

 

De zilveren lijn: bestrijdt roos, schilferen van hoofdhuid e.a. irritaties 

De producten van de zilveren lijn werden door wetenschappers ontwikkeld. Deze producten bestrijden roos en voorkomen het schilferen van de hoofdhuid en de daarbij veel voorkomende irritaties. Het belangrijkste hoofdingrediënt uit deze lijn is de Tea Tree-olie. Deze olie heeft een antibacteriële werking, versterkt de werking van hoofdhuid en haar en ontsmet.
 

De paarse lijn: stimuleert haargroei en gaat vroegtijdig haarverlies tegen 

De violet lijn zorgt versterkt verzwakt haar, stimuleert de haargroei en gaat vroegtijdig loskomen van het haar tegen. De substanties in de violet lijn garanderen dat de groeifase langer duurt terwijl ze de rustfase vertragen. Ze stimuleren de groeifase. Whey eiwitproteïnen en soya eiwitten stimuleren de metabolische activiteiten van de dermal papilla cellen en garandeert de stimulatie van de haargroei. Menthol heeft een verfrissende werking, stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en biedt een betere zuurstofvoorziening aan de folliculaire cellen.
 

De roze lijn: dé oplossing bij overtollige talgproductie 

Alle producten van de roze lijn bevatten zink zouten en Moerasspirea (een plant uit de rozenfamilie). De samenwerking van deze twee extracten, kunnen de enzymen die actief en verantwoordelijk zijn voor een overtollig talgproductie reduceren. De looizuur-extracten uit de Moerasspirea zorgen ervoor dat de poriën van de hoofdhuid vernauwen. Deze vernauwing voorkomt dat de bacteriën toegang hebben tot de cel klieren.

 

De gouden lijn: intense hydratatie & voeding vanuit haarkern 

De gouden lijn in geïntroduceerd om de intense hydratatie en voeding vanuit de haarkern te garanderen. Farmaceutische wetenschappers hebben deze lijn ontwikkeld om de correcte hydratatie vast te kunnen houden in de haarkern. Het hoofdingrediënt, zoete amandel, zorgt voor de heropbouw van beschadigde haarcellen, laat futloos en dof haar heropleven en hydrateert de hoofdhuid, waardoor alle essentiële voedingsstoffen beter opgenomen worden. Hazelnootolie en Aloë Vera neutraliseren stoffen die veroudering van het haar in de lengten tegengaat. Zo wordt glans en levendigheid behouden. Groene thee en soja-proteïnen geven het haar nog meer voeding zodat het optimaal gevoed wordt.
 

De rode lijn: een extra intensieve kuur 

De rode lijn is de meest innovatieve lijn van HERGEN. Dankzij deze behandeling is het mogelijk om de intensiteit van de andere producten aan te vullen. Deze complete lijn voorziet iedere specifieke behoefte. De rode lijn herontdekt alle oude schoonheidsrituelen. Het product laat de eeuwenoude tradities en natuurlijke ingrediënten in hun waarde. De rode lijn bestaat uit de volgende natuurlijke bestanddelen, zoals zaden, rots, boomschors, fruit, bloemen en bladeren. Deze ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid.

 

Wil jij extra tevreden klanten in jouw professioneel kapsalon? 

Dat kan met de haarproducten van HERGEN! Neem vandaag nog contact op via info@besbelgium.be of +32 89 35 11 92. We inspireren, informeren en adviseren je graag met onze producten & cursussen.