Over Riggio Cosmec

Riggio Cosmec is verdeler van exclusieve haarproducten voor kappers en particulieren. Zo werken we samen met enkele vaste, exclusieve merken zoals Jean Paul Mynè, BES en HERGEN.

  • Als klein familiebedrijf staan we dicht bij onze klant
  • We kennen alle kneepjes van het vak dankzij jarenlange expertise
  • We geven opleidingen en workshops over de laatste nieuwe trends

Bij Riggio Cosmec staat de klant altijd centraal. We leggen ze graag in de watten met de beste zorgen en meest kwalitatieve producten.

 

Professional?

Op zoek naar een exclusieve verdeler van topproducten? Riggio Cosmec helpt je graag verder!

Als kapper of particulier kan je bij Riggio Cosmec terecht voor exclusieve haarproducten. Zo bekijken we samen welke producten perfect bij jouw wensen passen. Een ervaren kapper staat je graag te woord met deskundig advies en knowhow. Ook kan je bij ons terecht voor opleidingen en workshops. Klaar om het kapsel van je klanten te boosten?

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Van de jaren 90 tot nu

In 1995 startte Enzo Riggio als verdeler van de merken BES en HERGEN in de Benelux. Al snel breidde hij zijn aanbod uit met het exclusieve merk Jean Paul Mynè. Vandaag bestaat het productengamma van Riggio Cosmec uit uitsluitend Italiaanse kappersproducten van topkwaliteit.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als ambassadeur en technieker bij verschillende firma’s kent Enzo alle kneepjes van het vak. Zo biedt hij kappers een totaalpakket van producten, opleidingen en de laatste trends uit de kapperswereld aan.

Persoonlijke én kwalitatieve aanpak

Als klein bedrijf staan we altijd dicht bij onze klanten. Zo garanderen we een persoonlijke aanpak en gaan we samen op zoek naar dé geknipte oplossing voor al je haarproblemen. Met een op maat gemaakt pakket, boost je je kapsel in no-time! 

We hechten veel waarde aan kwalitatieve producten en kiezen onze producten zorgvuldig uit. Met onze ruime gamma aan keratine producten, verzekeren we het herstel van elke haarstijl. Als Riggio Cosmec hebben we altijd het beste voor met je haar. Samen zorgen we voor een stralend resultaat!

Riggio Cosmec

Onze merken

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen
 

Jean-Paul Mynè

Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen.

BES

Specifieke en doelgerichte haarproducten die voldoen aan al je verwachtingen.

HERGEN

Hergen, de oplossing voor probleemhaar en problemen met de hoofdhuid.

Al onze producten kiezen we met passie, liefde en zorg. Zo garanderen we ook de kwaliteit en gezondheid van het product voor je haar.

ENZO RIGGIO