Online betalen

Onze partner Mollie NV garandeert een 100% veilige online betaling. Dankzij de beveiligde SSL-verbinding van onze partner Mollie loop je geen enkel risico. Daarnaast is de online betaling ook heel eenvoudig. Ondervind je toch moeilijkheden? Dan kan je altijd telefoneren naar onze klantendienst op het nummer +32(0)89 35 11 92 die je graag verder helpen.

Veelgestelde vragen over online betalen

Is mijn betaling veilig?

Dank zij onze betaalpartner Mollie beschikken we over een veilig en betrouwbaar betaalsysteem waardoor je er zeker van bent dat de betaling veilig verloopt. Van zodra je de 5 stappen van het bestelproces doorlopen hebt en je klikt op “Verstuur bestelling en betaal”, wordt je doorverwezen naar een beveiligde https pagina van onze betaalpartner Mollie. Je betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Hoe kan ik online betalen?

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je pakket pas leveren als we de betaling ontvangen hebben.

Betaling met debetkaart: Bancontact of Maestro
Bij een betaling met een debetkaart ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending, mits de beschikbare voorraad. Opgelet, de opties betalen met Bancontact of Maestro zijn niet toepasselijk voor betalingen met een Nederlandse debetkaart.

Betaling met kredietkaart: Visa, MasterCard
Bij een betaling met een kredietkaart ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling. Jouw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending, mits de beschikbare voorraad. Bij deze betaalmethode wordt ook de verificatiecode van de kaart gevraagd. De verificatiecode bij een kredietkaart is niet verplicht om in te vullen bij je betaling met Visa of MasterCard, bij American Express wel. Deze controle gaat enkel na of uw kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon.

Voor de verificatiecode bij Visa of MasterCard, kijk je best op de keerzijde van je kaart waar je een code met 3 cijfers vindt in het veld van je handtekening. Je vindt deze code ofwel na je volledige rekeningnummer, ofwel na de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer.

Betaling met PayPal
Om deze betaalmethode te gebruiken heb je een PayPal account nodig. Daarna kan je met je e-mailadres en wachtwoord de betaling snel en gemakkelijk uitvoeren, zonder dat je een kaartlezer nodig hebt.

Je krijgt een scherm te zien waar je het e-mailadres opgeeft waar je de betaalgegevens op wil ontvangen. Vergeet ook zeker niet te klikken op de knop “Ja, ik bevestig mijn betaling”. In het volgende scherm, krijg je de details van je bankoverschrijving.

Hoe kan ik online betalen vanuit Nederland?

Betaling met kredietkaart: Visa, MasterCard of American Express

Betaling met PayPal

Hoe kan ik als bedrijf een factuur ontvangen?

Er wordt altijd een factuur afgeprint en in de doos gestoken, ongeacht bedrijf of particulier. Je ontvangt de factuur dus bij levering. Wens je dat het BTW-nummer van je bedrijf vermeld staat op je factuur, vergeet dan zeker niet bij Stap 1 van het bestelproces “Persoonlijke gegevens” aan te duiden dat het om een zakelijk type account gaat. Zo kan je de bedrijfsnaam en het BTW-nummer ingeven.