Hoe lang laat je de shampoo en het masker van Jean Paul Mynè inwerken?

Als je na afloop in de spiegel een veel te donker of licht resultaat ziet verschijnen kan dit nogal tegenvallen. Dat begrijpen wij volkomen! Als je je aan onderstaande instructies houdt moet een teleurstelling te voorkomen zijn.

shampoo en het masker van Jean Paul Mynè

Gebruik shampoo: breng de shampoo met handen, een grove kam of borstel aan op nat haar, licht inmasseren en laat het ca. 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Gebruik masker: knijp het overtollige water uit het zojuist gewassen haar. Verdeel het masker goed over het haar en kam het vervolgens met een grove kam nog door om het goed te verdelen. Laat het ca 5 tot 30 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Inwerktijd masker: afhankelijk van het gewenste resultaat laat je het masker 5 tot 30 minuten inwerken. Hoe lichter het haar is, hoe feller de kleur zal uitpakken. Denk daarom goed na over welke kleur je wenst te bereiken met het masker en pas daar de inwerktijd op aan.

LET OP!: Het resultaat is altijd afhankelijk van de huidige ondergrond. Heb je bijvoorbeeld zwart haar en wil je een roze resultaat met behulp van het Jean Paul Mynè Sumac Mask dan moet het haar eerst worden ontkleurd. De producten van Jean Paul Mynè bevatten tenslotte alleen natuurlijke pigmenten en het is dus geen verf.