Over BES

De Bes—catalogus is gekenmerkt door een serie van specifieke, doelgerichte en zeer gediversifieerde producten die elk op zijn beurt beantwoordt aan de eisen van de vakspecialisten.  

Daarom is er een breed gamma beschikbaar dat de verschillende series omvat van kleuren, oxiderende producten, permanents, neutraliserende middelen, shampoos, afwerkingsproducten,
specifieke behandelingen, binomiale behandelingen en verzorgingslijn met plantenextracten.

De producten van BES komen tot stand dankzij het gebruik van de meest vooruitgaande technologische middelen en een zeer strenge selectie van basismaterialen.

Dit garandeert een onbesproken en hoge kwaliteit van ieder product.

DE STERKTE VAN HET MERK

  • De B van Bijzonder mooi 
    maar vooral Bijzonder mooie haren. Bijzonder mooi zijn in afstemming met zich Buitengewoon voelen om oorsprong te geven aan een geëvolueerde cosmetiek van het haar. 
  • De E van welbewuste Ervaring 
    om alle hulpbronnen van mensen, firma en kapper actief in te zetten om tot een gezamelijke verdeling van waarden en doeleinden te komen. De E bedoeld ook als Exclusieve lijn van kosmetiek voor het haar gericht tot de beroepskapper. 
  • De S staat voor de wetenschappelijke Studie 
    toegepast op de tricologie, een verband tussen bekwaamheid en technologie. De S betekent ook de Service die BES aanbiedt,die voornamelijk de kwaliteit van de verhoudingen als doel heeft. 

Aan de hand van onze diensten en onze ervaring en met producten van een goede prijs—kwaliteit verhouding en interessante kortingen, willen wij wijzen op de voordelen van een samenwerking met ons bedrijf.

Onze medewerkers staan ter uwer beschikking en danken u bij voorbaat voor uw aandacht.