ASANA - 250ML Shampoo

€ 25,35 (incl. BTW)

Keratin Plus Empower Refurbishing Mask - 200ml

Keratine Plus Empower

Keratin Plus Empower Refurbishing Mask - 200ml

Keratine Plus Empower
€ 31,98 (incl. BTW)

HERSTELLEND EN HYDRATEREND

Keratin Plus Empower Refurbishing Mask is dankzij de OXILAMINE®-technologie het ideale masker om de haarvezels te herstructureren en te regenereren. Het verhoogt de werking van de shampoo op basis van plantaardige polypeptiden en oligopeptiden van peulvruchten en granen die het haar modelleren en herstructureren. De formule verhoogt de krachtige werking van de behandelingen en is ideaal voor het herstellen van beschadigde haarvezels zodat deze ook na verloop van tijd gezond blijven. Na veelvuldig gebruik, krijgt het haar geleidelijk meer volume.

Oxilamine® Is een mix van bijzondere organische bestanddelen van natuurlijke oorsprong die een interactie aangaan met de belangrijkste aminozuren uit de keratine, herbouwen en regenereren keratine verbindingen. Mix van aminozuren Zijn in staat zich te binden aan het haar om cosmetische effecten zoals hydratatie, structuurversterking, kleurbescherming en reparatie van oppervlakkige schade te bereiken.

Weideschuim de olie van deze plant wordt als de meest stabiele Natuurlijke olie beschouwd beschikbaar en bevat  de hoogste hoeveelheid antioxidanten. Dankzij de moleculaire structuur en hydraterende  eigenschappen, zorgt behandeling met deze olie voor een actieve rol van de rehydratie van de haarvezel en het conditioneringsproces.