banner

Thermo Repair Luxury Hair Box

471,90 €

Luxe box set bestaat uit Thermo Repair Perfect Ends en Repair Thermo Top Up.
THERMO...

  • Ja
  • BTX 901

Luxe box set bestaat uit Thermo Repair Perfect Ends en Repair Thermo Top Up.
THERMO REPAIR Perfect Ends is een ongelooflijk hoogwaardig product bij het herstellen van beschadigd haar met gespleten uiteinden of die door agressieve behandelingen is vernietigd. THERMO REPAIR Perfect Ends onderscheidt zich van andere vergelijkbare producten die op de markt beschikbaar zijn voor de onmiddellijke regeneratie van beschadigde haarvezels - met name aan de uiteinden - en het langdurige regeneratie effect, zelfs na veel wassen.
Het krachtige regenererende effect van THERMO REPAIR Perfect Ends is te wijten aan de werking van een bepaalde mix van natuurlijke en / of "soortgelijke natuurlijke" stoffen op basis van ceramides en afgeleid van "witte weideschuim" die, zodra het ijzer heet, snel handelt, Het herstellen van het haar volheid en het reconstrueren van de structuur, met een zichtbaar duidelijk effect vanaf de eerste applicatie. Het effect blijft stabiel voor veel wassen en kan worden versterkt met daaropvolgende toepassingen zonder contra-indicaties.
Ingrediënten: Een mengsel van ceramides en derivaten van witte kleine bloem Limnanthes alba (of "weideschuim").
Thermo Repair Top Up is een "BOTOX effect" behandeling die voortvloeit uit de JEAN PAUL MYNÈ reserch activiteit. Zijn actie is een onmiddellijk haar "up-up" in alle opzichten die maximale plumping, volumizing, versterking effect, voor een sensationele helderheid en een zachtste zachtheid

Gerelateerde Producten