banner
22,95 €

Dit is een serum dat voor veel toepassingen geschikt is. Het veelzijdige serum is gemaakt om iedere lifestyle aan te kunnen en heeft dezelfde eigenschappen als en CC-créme voor de huid.

22,95 €

Voor zachte, gezonde en gedefinieerde krullen. Het is een hoogwaardig, actief serum voor krullend haar, dankzij het goji-extract, organische olijfolie, jojobal olie en panthenol in deze formule. 

19,00 €

Deze glaze heeft voedende en kneedbare eigenschappen met een lichte stevigheid

22,95 €

Een voedende mousse voor houdbaarheid, volume en structuur. Deze mousse is veelzijdig in gebruik omdat het volume geeft aan fijn haar en het temt pluizig, krullerig haar. 

18,00 €

Deze cream gel geeft glans en een lichte stevigheid. Vergeet dat dit een gel is. Het is verrijkt met natuurlijke, actieve ingrediënten zoals gojibessen en organische olijfolie. 

18,00 €

Ultra intensief effect en stevigheid. Een créme-achtige gel voor een ultra sterke finish/hold en stevigheid. Je haar doet precies wat jij wilt.

32,00 €

Gehuld in een beschermende omhelzing; dit kostbare serum - met voedende en hydraterende oliën - is de optimale bescherming tegen warmte/hitte-stress.

22,95 €

Een ultrafijne haarspray die geen laag achterlaat; voor een medium hold en stevigheid. Deze heldere hairspray bevat een mix van hoogwaardige en originele ingrediënten. 

22,95 €

Deze haarspray is voor haartexturen die makkelijk te hanteren en stylen zijn. Onzichtbare hairspray - zonder drijfgas - met een lichte stevigheid. 

22,95 €

Deze ultrafijne hairspray laat geen laag achter en zorgt voor sterke versteviging. Deze hairspray is samengesteld uit hoogwaardige en originele ingrediënten.

19,00 €

Bevat alleen bijenwas en op planten gebaseerde ceramide's met een matte finish. Vergeet traditionele haarwaxen en probeer deze Enjoyable Matte Wax

32,00 €

Een voedende en controlerende werking in één product. Deze voedende olie breng je aan op vochtig haar; om te stylen, te hydrateren of te bundelen. 

per pagina